Supermarket.no

Supermarket.no er en miljøbevisst bedrift som leverer fullt sortiment av dagligvarer, samt matgaver og firmagaver. Bestillingen gjøres enkelt på nettet og leveringen til både små og større firmaer i Oslo koster kr. 99 på mandager. Ønsker du levering på tirsdager er dette gratis, mens levering onsdager og torsdager er etter avtale. Supermarket.no tilbyr trygge merkevarer som du allerede er kjent med, og byr på varer til konkurransedyktige priser. Firmaet har bred erfaring innen matvarer på nett, og de tar sikte på å være din totalleverandør slik at du finner alt du trenger på ett sted! Dette gjør at din og dine ansattes hverdag blir praktisk og enkel, med alt dere trenger lett tilgjengelig.

Supermarket.no tilbyr bedriften din å spare både tid og penger. De er alltid åpne og lar deg handle enkelt og greit fra skrivepulten. Like enkelt og greit får du varene levert rett på døren etter kort tid. De lar deg velge og vrake i et stort utvalg og tilbyr samtidig 100% garanti på service og levering. Praktisk er det også at de kan ta med seg returpanten din, når de har levert varer hos deg. Da får du en kreditnota, som blir fratrukket neste faktura. Alt dette er tidsbesparende, slik at du og dine ansatte kan bruke tiden til det dere er der for.

Supermarket.no – Mat og oppskrifter

Hos Supermarket.no finner du et meget stort utvalg av varer fra kjente og trygge merker. Det er ikke for ingen ting de bestreber seg på å være din totalleverandør! Her bugner det i alt fra hverdagsmat som brød, melk og pålegg, til eksklusive matgaver som passer perfekt til både ansatte og forretningsforbindelser. Trenger du produkter som lar deg forberede maten selv, finner du både brødkniver, brødposer og drikkeglass tilgjengelig. Her blir man tilbudt både økologiske varer for de som ønsker det, og glutenfrie produkter for de som trenger det. Sesongbaserte varer gir deg muligheten til ekstra hygge og særlig oppmerksomhet ved jul- og påskehøytider. Er du tilhenger av ferdigmat, noe som kan være alfa og omega ved enkelte anledninger, finner du selvfølgelig også det her. Enten dere er en liten bedrift med få ansatte, eller dere er litt større, og samtidig liker å ta vare på personalet, tilbyr Supermarket.no meget gode løsninger ved varebestilling på nett.

Supermarket.no har fantastiske produkter som kan gis bort som en liten oppmerksomhet, eller som en virkelig stor og flott gave. Delikate, små og lekre kurver med fargerik frukt, herlig sjokolade og velsmakende drikkevarer er en fryd før øyet. Og vi antar en like stor fryd for den heldige mottakers gane! Det store utvalget av gjør at dere kan finne noe som passer ved alle anledninger. Firmagaver trenger ikke lenger være av den kjedelige sorten, gå heller for spennende og spiselige varianter. På Supermarket.no kan du enkelt gå inn i feltet for varevalg og velge mellom flere muligheter av matgaver, i mange forskjellige prisklasser.

Smakfulle gaver fra Suepermarket.no

Kjøpsprosessen

Den enkle kjøpsprosessen på Supermarket.no gjør hverdagen din lettere. Du lager deg en profil på nettsiden, hvor du så logger deg inn med brukernavn og passord. Så er det bare å sette igang å finne ønskede varer. Du gjør det enklest ved å bruke søkefeltet øverst på siden. Du kan søke både på spesifikke varer, eller bla deg igjennom de forskjellige kategoriene. Når du har handlet alt du trenger, går du til kassen, velger adresse for levering og ønsket leveringstidspunkt. På Supermarket.no kan du handle nå og da, eller velge regelmessig levering. Ved sistnevnte lønner det seg å bruke «handlelister», noe som forenkler bestillingene dine og gjør hverdagen din mindre stressende!

Supermarket.no har dagligvarer på nett og leverer primært rundt i Oslo. Fraktkostnaden er overkommelig og én dag i uken har de gratis levering! Du kan også benytte deg av deres tjenester selv om du befinner deg utenfor Oslos grenser. Adresser som grenser til nabokommuner, og selv enkelte nabokommuner, kan benytte seg av levering, da med et lite tillegg i fraktkostnaden. Bestilling før kl. 12 på hverdager gir deg levering neste dag innen kl. 11. Bestilling på fredag gir levering på mandag. Har du ikke tilgang til internett? Fortvil ikke, kundesenteret tar imot din bestilling over telefon. Handel og levering hos denne hyggelige bedriften er helt uten bindingstid, alt de trenger er din bestilling! Så hva venter du på?

Hjemmesiden

Hjemmesiden til Supermarket.no er tydelig og profesjonell. Den er enkel å bruke og det er lett å finne fram til varer og produkter. Dette gjelder enten du ønsker å sjekke ut hva som finnes i hver enkelt kategori, eller du leter etter en spesifikk vare. Det kan dog være lett å drømme seg bort i det store utvalget, men det er likevel meget oversiktlig å finne frem. Enten du er ny kunde eller allerede registrert, velger du logg inn eller min konto. Etter å ha gjort det som skal til er det bare å gå i gang med innkjøpene på en oversiktlig måte.

Hjemmesiden til Supermarket.no er også folkelig på den måten at de er lette å kontakte, dersom det skulle oppstå problemer av noe slag. Enten man er ekspert på internett eller er nybegynner i så måte, kan man enkelte ganger stå fast. Da er det deilig å vite at det finnes noen som kan hjelpe. Her får du klare opplysninger om kontaktmuligheter både på telefon og mail.

Bedriften Supermarket.no logo

Supermarket.no er en liten bedrift som allerede har lang erfaring innen matvarer på nett. De spesialiserer seg på levering til små og mellomstore bedrifter i Oslo, og kan tilby store forpakninger, som er perfekt til kantiner av ulike størrelser. De jobber iherdig for å bespare miljøet. For å minimalisere avfallet for seg og kundene, bruker de ikke plastposer. Levering skjer i robuste og vaskbare bakker, som de tar med i retur ved neste levering. All emballasje som benyttes ved panting, sendes systematisk til gjenvinning. Bedriften benytter seg også av miljøvennlig transport ved å minske biler pr. levering, der det er mulig.

Supermarket.no, dagligvarer på nett, spesialiserer seg på å være din totalleverandør. Dette gir fordelen av at du finner alt på ett sted. Dette firmaet kan tilby deg flotte firmagaver og matgaver til bedriftens ansatte, og ellers alle typer kundeforhold. Å ta vare på sine ansatte, vil gi langsiktige gevinster for bedriften. Øk effektiviteten til dine ansatte og skjem dem bort med lekre mat- og fruktkurver på kontoret hver uke. Velg mellom forskjellige kurver med rikt, sunt og variert innhold. Utvalget kan byttes om på fra uke til uke. Her får du hjelp til å gjøre matopplevelsen sunn, spennende og variert.