Kolonial.no

Kolonial.no er nettbutikken som gir alle bosatt i Oslo og omegn mulighet til å handle alt de trenger for hele uken. Dette er en butikk med fullt sortiment, som leverer varene hjem til deg mot et tillegg på fra kr. 79,-. Ønsker du å hente selv, er dette mulig flere steder. Alt er tilrettelagt for en effektiv handel, slik at du kan bruke din verdifulle tid på andre ting. Handler du hos Kolonial.no sparer du masse tid. Du unngår lange køer i kassene og stress for å finne det du skal ha. Du slipper også å ha med deg slitne, sultne og masete unger i butikken. I stedet for å komme utslitt hjem, vil du ha masse energi til overs. Dermed er det mulighet for hyggelige stunder med familie og venner, samt kanskje litt velfortjent egentid.

Kolonial.no gir deg dagligvarene du trenger

Kolonial.no er et godt alternativ for mennesker i livssituasjoner som vanskeliggjør det å handle ute i fysisk butikk. Noen klarer ikke tunge løft og har ingen å be om hjelp. For ulike kommunale tjenester kan tiden en sparer på å slippe tidkrevende innkjøp, brukes til å yte mer omsorg der det trenges. Bedrifter, små som store, vil ved å bestille dagligvarer fra nettbutikk, kunne disponere tiden sin mer effektivt. Å finne løsninger som gir oss en bedre hverdag, er viktig for både enkeltpersoner, familier og bedrifter. Vi har alle bare 24 timer i døgnet som skal disponeres best mulig. Å kjøpe dagligvarene på nett og få dem levert hjem, er en effektiv løsning på noe som for mange tar unødig med tid.

Kolonial.no – Mat og oppskrifter

Kolonial.no har et stort og bredt sortiment av alle de dagligvarene en trenger for hele uken. I tillegg kommer de ekstra tingene som skal til for å gjøre helger, ferier og høytider spesielt hyggelige. Det betyr at du finner fersk frukt, friske grønnsaker samt tørrmat i alle varianter. Her er melk og andre meieriprodukter samt pålegg til både deg som er glad i syltetøy og deg som foretrekker leverpostei. Kundene vil også finne toalettpapir og vaskemidler samt hygieneartikler som tannbørster og deodoranter. Har du katt eller hund, finner du også det du trenger til din beste venn her. Kolonial.no har et stort utvalg av ingredienser til middag, enten du skal ha hele slekta på søndagsmiddag eller skal lage noe enkelt til deg selv. Handlevognen kan også fylles opp med søte saker som potetgull, sjokolade, tyggis og brus. Varene leveres hjem til deg, og alt du trenger å gjøre er å sette varene på plass.

Kolonial.no har et stort og bredt sortiment. De vet at for å få husholdningen til å gå rundt, trengs det noen ganger mer enn bare mat. I tillegg til matvarer av alle slag, kan du også kjøpe ting som bakepapir, matpakkepapir, muffinsformer og plastposer. Ikke trenger du å fortvile om minstemanns favorittleke går tom for batterier heller. Du kan klikke en ny pakke rett hjem, sammen med servietter og lys som skaper hygge. Kolonial.no har også sørget for et utvalg av tekstiler, samt blyanter, merketusjer og opptenningsbriketter til peis eller grill. Utvalget er variert, nettopp med tanke på at du skal finne alt det du trenger på et og samme sted.

Kjøpsprosessen

For å handle på Kolonial.no må du opprette en brukerkonto. Der legger du enkelt inn navn, adresse og det passordet du vil ha. Så er det bare å bestille. Du kan bruke søkefeltene til å finne det du skal ha, eller menyene på venstre side. Der er alt delt inn i kategorier og underkategorier. Søkefeltene er imidlertid svært brukervennlige. Jo mer du bruker de, jo mer tilpasser de seg dine personlige valg. Når handlevognen din er full, velger du om varene skal leveres hjem til deg eller om du vil hente dem selv. Kolonial.no har flere utleveringssteder der du selv kan kjøre innom og hente varene dine.

Opplevelsen gjøres enda bedre ved at du kan lage dine egne handlelister hos Kolonial.no. En liste kan handle om det du generelt trenger for en uke, før helgen, til ferien eller noe helt annet. Da er det enkelt å bare klikke på den listen du trenger varer fra. Enda mer tid spart. Dette er også en fin løsning for bedrifter, som ofte skal ha det samme fra uke til uke. Middag er ofte det vanskeligste. Trenger du inspirasjon, kan du gå på fanen for middagstips. Når du har funnet retten du vil prøve deg på, så klikker du, og som ved et trylleslag så legger ingrediensene seg i handlevognene din. Da er det nok ingredienser til fire personer.

Hjemmesiden

Kolonial.no har en brukervennlig hjemmeside. Flotte bilder og god grafikk gjør det enkelt å navigere rundt på sidene. Her finner du alt du trenger for å gjøre unna handelen samt inspirasjon og informasjon. Oversikt over sortimentet finnes til venstre. Alle varene som tilbys er lagt inn i kategorier og underkategorier. De følges av bilder, produktinformasjon, enhetspris samt eventuelt kilo- eller literpris. Dermed kan du også i nettbutikken sammenligne varene og velge den som best passer ditt behov. Det er oversiktlig og lettvint både å lage brukerkonto samt logge inn. Mulighetene for å lage personlige handlelister og få tilpassede valg, gjør opplevelsen effektiv og god.

Kolonial.no har i tillegg noen ekstra funksjoner. De har egne faner med oppskrifter. Her finner du blant annet inspirasjon til middager og menyer for hele uken. Oppskriftene kommer komplett med pris per porsjon, samt en funksjon som gjør at du kan legge ingrediensene til menyen eller retten rett i handlevognen, uten å måtte bruke tid på å søke opp hver enkelt. Du kan også lese om hvor de får råvarene sine fra, eller ta en titt på bloggen deres. Her forteller de om nyheter og annet som er forbundet med det å drive en kolonial på nettet.

Bedriften

Kolonial.no er en forholdsvis ung bedrift. De startet opp i 2013 og har siden den gang opplevd en rask vekst. De som står bak har god og solid kunnskap om dagligvarehandelen, og så et behov for å gjøre denne delen av folks liv bedre. Teknologiske nyvinninger og en annen måte å se tingene på, gjør det mulig å tilby enkle og gode løsninger på oppgaver som ofte krever mye tid. Med stadige nye ideer, gjør de hverdagslivet enklere for både folk flest og for bedrifter av alle størrelser. Samtidig har de sørget for at den gode servicen og personlige opplevelsen ivaretas.

Kolonial.no samarbeider med store aktører på markedet for å gi kundene de beste varene, til fornuftige priser. I tillegg oppbevares, pakkes og transporteres varene under de aller beste forhold, slik at du er garantert kvalitet. De er opptatt av å sikre fornøyde sluttbrukere og kjøper blant annet inn varer hver dag. Hvor de får varene fra og de garantiene de gir i forhold til kvalitet, står beskrevet på hjemmesiden. Her finner du også kontaktinformasjon til deres kundeservice, som hjelper kundene med det de måtte lure på. Samtidig utvides tjenesten med nye funksjoner og spennende tilbud. Et fremtidsrettet alternativ som gir deg det du trenger mest, nemlig tid.