Peppes Pizza

Peppes Pizza har tilbud om smakfull ferdigmat som kan spises umiddelbart. Dette er en av Norges største pizzakjeder og du finner dem i flere store byer landet over, som Oslo, Moss, Bodø, Tønsberg, Hamar, Alta, Tromsø, Stavanger, Trondheim, Bergen og Kristiansand. Med en fraktpris på kr. 89,- er et velsmakende måltid ikke langt unna. Peppes Pizza har utvalget som stiller sulten til alle som jobber overtid, kameratgjengen som ser fotball eller tenåringene som feirer bursdag. Dette er fersk og velsmakende mat, levert rett dit hvor du befinner deg. Alt du behøver å gjøre er å nyte maten, så snart den er levert.

Peppes Pizza har flere fristende varianter

Peppes Pizza Take Away – Mat og oppskrifter

Peppes Pizza er velkjent for sitt store utvalg. Her finner du pizza innen flere stilarter og smaksretninger. Tykk og tynn bunn, vegetar og glutenfri. Du kan også sette sammen din egen pizza, om ingen av de på menyen frister akkurat i dag. Skulle du ha lyst på noe annet enn pizza, kan du også velge mellom mange flotte salater, samt retter som hamburgere. Ulike typer av tilbehør i form av velsmakende dressinger samt drikke finnes også i sortimentet. Til glede for alle med en søt tann, kan måltidet rundes av med en herlig dessert. Peppes Pizza har også tenkt på den yngre garde, så her finnes det også en egen barnemeny.

Kjøpsprosessen

Peppes Pizza gjør det enkelt for alle som vil ha velsmakende mat servert innen kort tid. Du går inn på siden og trykker på knappen som heter velg mat. Der kommer hele den rikholdige menyen opp, inkludert anbefaling på størrelser. Deretter velger du tilbehør, som dressing eller drikke. Du betaler for ordren på nett og maten leveres på døren. Du kan også registrere deg hos Peppes Pizza. Da kan du blant annet lagre din favorittbestilling, noe som kan være svært praktisk og du en dag både er veldig sulten og veldig travel. Her er også mulighet for bedrifter til å lage egne avtaler, da er både overtidsmaten og festmaten kun noen tastetrykk unna.

Hjemmesiden

Hjemmesiden til Peppes Pizza er like rikholdig som menyen. Den er enkel og brukervennlig, samtidig som den er full av informasjon. Menyen følges av bilder og beskrivelser av hver enkelt retts innhold og sammensetning. For deg som er ekstra interessert i hva du spiser, har de en egen side, der du kan lese om næringsinnholdet i alle rettene. For å gjøre det enda enklere for deg å velge noe som faller i smak, er rettene også merket dersom de er spesielt sterke. Ikke glem se etter ulike tilbud og kampanjer. Rullemenyen på venstre side, gjør det enkelt for kundene å bli kjent med maten og firmaet. Er du ekstra interessert, kan du til og med lese om de ulike smakene, restauranten er kjent for.

Bedriften

Peppes Pizza er en restaurant med en umiskjennelig amerikansk vri. Det er kanskje ikke så rart. Grunnleggerne av det som nå er en av de største pizza kjedene i Skandinavia, var et amerikansk-norsk ektepar. Da Louis og Anne Jordan kom for å slå seg ned i Norge, tok de med seg amerikansk pizza- og matkultur. Den første restauranten åpnet i 1970 og siden har populariteten vært økende. En saftig og velsmakende pizza passer inn i de aller fleste sammenhenger. Et stort og bredt utvalg av både pizzaer og salater, gjør at du kan nyte et sunt og mettende måltid uten å behøve å lage det selv.