Nettmat

Nettmat gir deg mat med et smilEr du bosatt i Oslo, Stavanger, Sandnes eller andre områder i Sør-Rogaland kan du abonnere på flotte kasser fra Nettmat. Kassene kan hentes eller leveres hjem til deg. Utleveringen er gratis, og velger du å hente kassene selv får du 10% avslag på prisen. Rogaland fylke er nærmest som et stort spisskammer. Her har både naturen, menneskene og fylket lagt til rette for matproduksjon og flotte mattradisjoner. Nå har Nettmat sørget for at du kan få dette levert rett hjem. En gang i uken kan du motta ukens middager levert hjem til deg. I kassen er det ingredienser til middag samt oppskrifter og fremgangsmåte. Fantastiske, ferske råvarer, som sikrer deg og familien gode, varierte og sunne middager.

Vi vet alle hvor viktig det er å leve sunt og variert. Enten vi er alene eller i en familie, er middag et viktig måltid. Ikke bare skal du få i deg noe næringsrikt som smaker godt, men det er også dette måltidet som samler familien. Ofte er ikke middag en samlende og hyggelig hendelse, men en kilde til stress og bekymring. Liten tid, dårlig planlegging, innkjøp i siste liten og mat som kanskje ikke var så sunn som ønsket. Nettmat har løsningen. Kasser fulle av ferske, sunne, friske og næringsrike råvarer samt oppskrifter på hvordan du skal lage middagen.

Nettmat – Mat og oppskrifter

Nettmat leverer ulike kasser basert på råvarer fra matfylket Rogaland. Kassene kommer i flere størrelser, slik at du kan velge den som passer best. Firmaet er klar over at det er mange som lever alene, og også disse enestående har kasser designet for dem. Det samme gjelder om du er vegetarianer eller bare ønsker hjelp til å spise mer grønt. Kassene inneholder ingredienser til ukens middagsmeny. Så her finner du blant annet ulike typer kjøtt og fisk, samt krydderier, oljer, poteter og gulrøtter. Rett og slett grønnsaker i lange baner og alt annet som trengs for å lage ukens aktuelle meny. Nettmat legger vekt på lokale, kortreise råvarer. De blir hentet hos utvalgte leverandører og samarbeidspartnere. Dermed er du garantert mat full av næring, tilpasset sesongens svingninger. Deilige, kremete supper og fyldige gryteretter om høsten og friske salater om sommeren. Når gode kokker står bak utarbeidelsen av menyene, er det ingen grense for hva du kan ende opp med på middagsbordet!

Nettmat henter alle ingrediensene fra lokale produsenter rundt omkring i Rogaland. Kokkene bak Nettmat utarbeider så ukesmenyer basert på hva de har fått tak i. Enten du foretrekker vegetarisk mat eller ikke, vil disse kassene by på flotte middager. Rettene er enkle og lage, de fleste tar kun rundt 30 minutter. Ved at noen andre gjør tenker ut sunne og varierte menyer for deg, samt sørger for de beste ingrediensene, får du og familien masse tid sammen til både å lage maten og nyte den. Å samles rundt middagsbordet er en viktig begivenhet for små og store. I tillegg er det heller ikke uviktig å få i seg nok næring til å orke med hverdagens strabaser.

Kjøpsprosessen

Nettmat har gjort det hele veldig enkelt. Det vil si at prosessen er tydelig og overkommelig. Det hele utføres i tre trinn. først må du velge mellom alle kassene. Her er det ulike kategorier og flere størrelser. Størrelsene avhenger av hvor mange dager i uken du vil ha middager til, samt hvor mange personer. På dette trinnet velger du også levering. Enkelt fortalt vil det si at du får kassene levert på døra, men noen steder kan du hente selv. Om du har mulighet for å hente selv, kan du sjekke på nettsiden. Trinn nummer to i prosessen er å registre seg som ny kunde eller logge inn, dersom du allerede er kunde hos Nettmat.

Det siste som gjenstår er betaling og bestilling. Nettmat gir deg to valg når det kommer til betaling, kort eller faktura. For å bestille trykker du på knappen. Enkelt og liketil. Abonnementet har ingen bindingstid, dermed løper det til du selv sier opp eller setter på pause. Skulle du av ulike årsaker ønske å endre noe i bestillingen, kan dette også utføres på nettsiden. Her kan du enkelt velge en annen kassestørrelse eller type, samt øke eller senke antall dager og hvor mange mennesker det skal være mat til. Fristene for når endringer må være utført, står tydelig beskrevet på nettsiden.

Hjemmesiden

Nettmat har en hyggelig og brukervennlig nettside. Oppsettet er rent og fint, det er lett å se hva du skal gjøre og hvor du må klikke for å få bestilt. På hjemmesiden kan du lese om de ulike kassene, se fristende bilder av de ulike menyene, samt finne kontaktinformasjon til firmaets kundeservice. I tillegg til disse sedvanlige tingene, kan du lese om råvareleverandørene til firmaet. En unik mulighet for deg til å bli kjent med noen av landets flotte produsenter av mat, samtidig som du får enda mer kunnskap og ikke minst et nærere forhold til, maten du har på bordet.

Nettmat gir deg også anledning til å bli nærmere kjent med bedriften. Her kan du lese om kokkene som utarbeider menyene. Du blir kjent med dem og deres bragder i konkurranser og foran kjøkkenbenken. De deler også med seg av sin filosofi når det gjelder mat og de kassene de setter sammen til deg. Et personlig forhold til maten, gjør opplevelsen og matlagningen til en dypere og mer tilfredsstillende opplevelse.

Bedriften

Nettmat er en forholdsvis ny bedrift. Grunnleggerne er matglade mennesker fra Stavangerområdet, som ønsket å dele disse fantastiske råvarene med andre. Knapt noe fylke i Norge har så mye av identiteten sin knyttet opp til mat, som Rogaland. Her produseres og utvikles det flotte, lokale produkter. Fylket er også kjent for sine mange, berømte kokker, restauranter og festivaler viet til mat. I en travel hverdag er det gull verdt å kunne abonnere på all denne sunne og fantastiske lokale maten. Gründerne har i tillegg forstått at vi også trenger hjelp til å vite hva vi skal bruke alle råvarene til. Derfor følges kassene av nøye utarbeidede menyer.

Nettmat er basert i Stavanger og er grunnlagt av kokker med lange merittlister fra et liv bak grytene. Her snakker vi ekte kjærlighet til mat, til norske råvarer og ikke minst, til lokale produsenter. Denne kjærligheten bringer de så videre, i godt sammensatte kasser som vi kan ha daglig glede av. En hjelpende hånd til alle som ønsker å leve litt sunnere og gjøre middagsopplevelsen til det den skal være. En hyggelig samlingsstund for hele familien, der en kan bruke tiden til å både lage og nyte maten sammen. Når du vet hvor maten kommer fra, er du trygg på det du spiser.