Solgard

Solgard sørger for at du og familien kan nyte praktiske og lønnsomme matkasser. Dette er ferdige kasser med frukt og grønt som leveres rett hjem til deg, og fraktprisen er kun på kroner 55,-. De leverer foreløpig til Oslo, Vestfold, Drammen, Hurum og Trondheim. Når du velger å få levert dine ferdige matkasser fra Solgard, så er du garantert å få økologisk mat. Det er for tiden stort fokus på å spise renere, ta mer bevisste valg og å leve mer i pakt med naturen og seg selv. Større bevissthet rundt hvilke matvarer du bruker, er et stort skritt i riktig retning. Velger du økologisk, velger du mat med en renere samvittighet.

Det ligger mange gode prinsipper til grunn for økologisk mat. Dyrenes velferd er et av de viktigste prinsippene. Likeså er det ikke brukt kjemiske midler under fremstilling. Maten skal dessuten inneholde små mengder av tilsetningsstoffer. Du har kanskje sett grønne merker på enkelte matvarer de siste årene? Flere og flere matvarer merkes som økologiske. Men husk at merkingen sier ingenting om næringsinnholdet i maten. Den garanterer kun at det er en økologisk fremgangsmåte. Når du handler dine matkasser fra Solgard, så får du god og økologisk mat som gir deg mange viktige næringsstoffer. Gi deg selv og de du er glad i en god start på dagen!

Solgard gir deg økologiske matkasser

Solgard – Mat og oppskrifter

Solgard tilbyr deg ulike kasser med grønne fristelser. Velg mellom ulike kasser med blant annet frukt og grønt. I tillegg kan du selvfølgelig velge mellom en stor størrelse og en mindre. Noen elsker grønnsaker, og bruker dette mye. Andre klarer seg ikke uten frukt. Kanskje er du så heldig at du har en frukthage med god tilgang på ulike frukter? Da trenger du kanskje å supplere med smaksrike grønnsaker fra Solgard. Veldig mange nordmenn dyrker flere av sine grønnsaker selv. Grønnsaker er gjerne enklere å dyrke, og det skal litt mer plass og tid til for å dyrke frukt. Nyt dine hjemmedyrkede grønnsaker, og spe på med økologisk frukt levert rett hjem på døren din. Det kan være lett å bli forvirret når en går i de ulike matbutikkene og leter etter den økologiske maten. Særlig for deg som nettopp har fått økt bevissthet rundt hva du og din familie spiser. Matkasser, som garanterer deg økologisk innhold, gjør det enklere enn noen gang tidligere å velge et renere alternativ.

I tillegg til kasser fulle av frukt og grønt, så kan du også velge blant kasser som er tilpasset flere personer. Slike kasser fra Solgard har kombinert det beste fra to verdener. Her får du både frukt og grønt til hele familien. Den store kassen passer for 4-5 personer, og den lille kassen passer for 2-3 stykker. Utvalget varierer etter sesongen, men det vil alltid være fylt med grønne og sunne herligheter som gir energi og overskudd til en travel hverdag. Det finnes også et godt utvalg av andre økologiske varer, som økologiske brød, egg, oster og smør. Stress ned og nyt et renere liv med økologisk mat fra Solgard.

Kjøpsprosessen

Det er enkelt å starte en sunnere livsstil med økologisk mat fra Solgard. Du legger inn dine bestillinger og valg på hjemmesiden deres. Første gang du bestiller, så velger du hvilket abonnement du vil ha. De leverer enten ukentlig eller annenhver uke. Du trenger ikke å bestille på nytt hver gang, da abonnementet fortsetter helt til du sier det opp. Det er ulike leveringsdager til de ulike stedene. Drammen og Hurum får levert sine varer på tirsdager. I Vestfold og i Trondheim leveres varene på onsdager. I Oslo får du dine varer levert på torsdager. Solgard sender deg dine fakturaer på mail, så du slipper unødvendige papirfakturaer.

Planlegger dere å reise på ferie, eller trenger dere av en eller annen årsak en pause i leveringene? Eller kanskje dere har lyst å bytte litt på kassene, og prøve andre varianter for litt ekstra inspirasjon? Det er ingen problem. Du sender ganske enkelt en mail til Solgard, og opplyser de om dine valg. Når du gjør dette innen onsdag, så starter din pause eller kassebytte i uken etter. Skulle dere velge å benytte dere av flere kasser samtidig, så betaler dere kun frakt for en kasse. Det er enkelt å foreta valg av kasser, størrelser og levering når du registrerer deg.

Hjemmesiden

Hjemmesidene til Solgard har et like rent design som de produktene de fører. Det er enkelt og oversiktlig å finne fram. Hjemmesiden har mange flotte bilder som gjenspeiler den rene filosofien. Fem enkle valg på topplinjen, gjør at du hele tiden kan navigere til den delen av siden du ønsker. Alle detaljer og informasjon som du trenger er lett tilgjengelig. Du trenger ikke å trykke fortvilet mange ganger og lete i forvirrende menyer for å finne ut hva kassene inneholder og hvilken pris de har. Det er flotte bilder av de ulike kassene, som gjør at en føler seg sunnere allerede før en har bestilt et abonnement.

Når du besøker en hjemmeside, ønsker du å finne fram til den informasjonen du leter etter på en enkel og rask måte. Hos Solgard finner du ikke rotete menyer og mange linker til ting som ikke handler om produktene. De er rett på sak, og presentere sine matkasser på en enkel og elegant måte. Den rene filosofien gjør seg ikke bare i ren mat. Den tar seg godt ut i et rent design også!

Bedriften

Best på smak! Det er slagordet til Solgard. Og vi har ingen tvil om at de troner høyt oppe på listen over smakfulle bedrifter, da økologisk mat bevarer de naturlige næringsstoffene og smakene på en god måte. Genmanipulert mat har ingenting å stille opp med mot økologisk mat, når det kommer til smak og en god opplevelse. Øko-kompaniet står bak denne suksessen, som er en abonnementstjeneste til private. I følge dem gir økologisk mat en balansert jord, og er det noe vi kan trenge mer av, så er det balanse på denne planeten vår. Øko-kompaniet ønsker å gjøre økologisk mat mer tilgjengelig for deg og meg.

Solgard er ekte, naturlig, friskt og rent. Visjonen til Øko-kompaniet er å fremskaffe de beste økologiske produsentene av de gode råvarene, og å tilby sine kunder disse varene til den beste prisen. Du kan følge både Øko-kompaniet og abonnementstjenesten på Instagram og Facebook. Meld deg på deres nyhetsbrev, og se hva som finnes i kassene hver eneste uke. Lik siden deres på Facebook, og finn smarte tips og andre oppdateringer. Ingen vits i å kaste rester. Lag spennende småretter med dem. Teamet bak denne økologiske suksessen, viser deg hvordan du bruker opp restene dine fra matkassene. Du finner inspirasjonen og tipsene på firmaets Facebookside.