Just Eat

Befinner du deg sulten i byer som Oslo, Bergen eller Trondheim er nettportalen Just Eat, noe for deg. Gjennom denne siden finner du et stort utvalg av ferdiglaget mat, som kan spises umiddelbart. Prisen for levering til der du er, varierer fra restaurant til restaurant eller du kan velge å hente den selv. Just Eat er et konsept, som hjelper deg med å finne små og store restauranter i nærheten av der du er. Enten du ser etter lunsj eller middag, har sultne medarbeidere eller skal ha ha det ekstra hyggelig med familie og venner, så vil du raskt og enkelt finne maten her.

Just Eat Take Away – Mat og oppskrifter

Skal du se på fotball med kameratene og har lyst på pizza? Eller har du samlet venninnene for å planlegge turen til India? Hos Just Eat vil du finne mat fra alle verdenshjørner. Utvalget til restaurantene er like stort som antall restauranter. Her er både pizza, mat fra Nepal, India og Thailand. Er du tatt av sushi bølgen, finner du mange typer her. Her er det hamburgere og vegetarmat, baguetter samt desserter for deg som har lyst på noe søtt. Hos Just Eat kan du finne lunsj og middag som er klar til å spises. Du trenger verken lage maten eller vaske opp etter på. Alt du trenger å gjøre er å bestemme hvilken restaurant du vil prøve i dag.

Just Eat, bestill take away onlineKjøpsprosessen

Just Eat har gjort prosessen med å kjøpe take away veldig enkel. På siden deres legger du ganske enkelt inn ditt postnummer. Så velger du hva slags mat du har lyst på. Du slipper å skrive inn noe selv, da de har en flott rullemeny å velge fra. Deretter kommer det opp en liste, med alle tilbudene innenfor din valgte kategori, som befinner seg i nærheten av der du er. Du velger selv restaurant og foretar din bestilling og betaling. Just Eat overvåker bestillingen din og passer på at du får maten din. Fremgangsmåten er rask og enkel. Det som tar tid er å velge mellom alt det gode!

Hjemmesiden

Hjemmesiden til Just Eat inneholder ingen unødvendige detaljer eller informasjon du ikke trenger for å få tilfredsstilt sulten. Alt er lagt opp til at du raskt og enkelt skal finne deg en restaurant og få maten levert, eller hente selv om du foretrekker det. Du kan også registrere deg som kunde, om du ønsker. Da får du litt ekstra tilbud, som nyhetsbrev, kampanjer og rabatter. Hjemmesiden inneholder også en egen avdeling for spørsmål og svar, samt kontaktinformasjon til deres kundeservice om det første ikke gir deg svarene du trenger. Her slipper du rett å slett å bruke lang til på å finne frem til den gode maten.

Bedriften

Just Eat startet opp i Danmark i 2011. Siden det har de utviklet seg til å bli Europas største nettportal for take away mat. Filosofien er at de skal gjøre det enkelt for deg å få tilfredsstilt sulten. De har oversikten over restaurantene der du befinner deg. Da har du alt samlet på et sted. I stedet for å bruke evigheter på å finne ut hvilke restauranter som kan levere mat til deg, kan du heller bruke tid til å se gjennom alle de spennende menyene. Utvalget utvides stadig og dersom du kjenner til en restaurant du mener burde være med på listen, settes det stor pris på at du sender inn tipset ditt. Nettsiden har også sørget for en app, som du kan laste ned gratis. Så kan du også ved hjelp av telefonen, sørge for dagens måltid.