Pizza & Kina Expressen

Er du sulten og befinner deg i Oslo, kan du stille sulten med deilige retter fra Pizza & Kina Expressen. Du kan velge mellom å hente selv eller få maten levert. Velger du det siste, er frakten på kr. 75,-. Pizza & Kina Expressen har en innholdsrik og variert meny av ferdigmat som kan spises umiddelbart. Her tilfredsstilles både behovet for en skikkelig middag eller en liten lunsj. Etter en travel dag er det deilig å kunne nyte at maten blir laget av andre og fraktet hjem til deg. Andre ganger, er det viktigere å bruke tiden på å vare sammen enn å lage maten.

Pizza & Kina Expressen – Mat og oppskrifter

Pizza & Kina Expressen biff chop sueyPizza & Kina Expressen har en svært variert meny.
Som navnet tilsier finner du både pizza og mange ulike kinesiske retter. Men, du finner også mye annet som kan få smaksløkene til å juble. Her er det retter fra hele verden, garantert noen du kjenner fra før og noen som er nye for deg. Pizza & Kina Expressen har både hamburgere, salater og ulike pastaretter. De har også barnemeny, fristende desserter og ulike sorter mineralvann. Det er også en egen vegetarmeny og en med retter frie for gluten. Det kan også bestilles tilbehør, som for eksempel brød, dressinger, sauser og snacks.

Kjøpsprosessen

Hos Pizza & Kina Expressen er det enkelt å handle. Du kan ringe eller foreta kjøpet ditt via nettsiden. Du velger fra den varierte og flotte menyen legger til ekstra ting, som drikke og tilbehør og så kommer maten dit du har bestemt. Du kan enten betale med kort eller kontant. Dette velger du ved bestilling og budet tar eventuelt med seg en betalingsterminal. Dersom du velger å hente selv kan det gjøres hos din nærmeste Pizza & Kina Expressen filial. Driver du bedrift og har behov for levering av ferdige retter fra tid til annen, er det enkelt å opprette en firmakonto.

Hjemmesiden

Pizza & Kina Expressen har en veldig enkel og fin hjemmeside. Den er lys og oversiktlig, så du finner det du leter etter med en gang. De ulike rettene er inndelt i kategorier. Hver rett er i tillegg fulgt av bilde og innholdsbeskrivelse. For enkelte retter er også sterkhetsgraden oppgitt. Er du ekstra opptatt av hva du får i deg når du spiser, kan du på hjemmesiden laste ned en pdf fil med informasjon om allergener. Da slipper du noen ubehagelige oppskrifter. Har du spørsmål du ikke finner svar på, har de en flott kundeservice som hjelper deg med å finne svar.

Bedriften

Pizza & Kina Expressen er et franchise konsept, med filialer spredd ut over hele hovedstaden. De startet opp i 1985 og siden den gangen har de levert ut smakfulle retter til sultne mennesker i Oslo. Menyen er stor og inneholder slike retter det er stor etterspørsel av, som hamburgere, pizza og salater. Med mat fra alle verdenshjørner, tilfredsstiller de et bredt kundespekter. Konseptet er godt tilrettelagt, med kundeservice som følger opp ordren din, flere betalingsmåter og valgfri henting eller levering. Da er det bare for deg ta det vanskelige valget med finne ut nøyaktig hva du skal bestille til middag.