Mat på nett

De fleste tenker kanskje at mat på nett er et ganske nytt konsept i Norge, men det er det faktisk ikke. Fenomenet oppstod for omtrent 20 år siden, da internett var i full blomst og stadig flere tjenester kom på nett. Mat var en av tjenestene som ble spådd en strålende fremtid på nettet. Den gang ble det ikke så populært som en antok at det ville være. En årsak er kanskje at nordmenn trenger litt tid på seg for å venne seg til nye fenomener. En annen ting er at den gang da fenomenet oppstod, så var ikke utvalget det beste, og verken pris eller konkurranse gjorde sitt til at mat på nett ble en slager den gang.

Kan mat på nett konkurrere med vanlige dagligvarebutikker?

I dag derimot, er mat på nett populært som aldri før. Daglig blir vi presentert for reklamer for den ene bedriften etter den andre, som leverer mat og varer hjem til deg. Stadig flere familier er fanget i tidsklemmen, og stadig færre av oss ønsker å bruke tid på stressende handleturer og lange køer. I dag kan du finne det samme gode utvalget av dagligvarer på nett, som det du kan gjøre i den fysiske butikken. De aller fleste bedriftene som selger dagligvarer på nett, har både flotte bilder, god informasjon om priser og rask levering hjem til deg. Handler du mat på nett, så får du bedre tid til å gjøre ting som virkelig betyr noe for deg.

Helt perfekt for både private og bedrifter Hjemkjøring av varer med mat på nett

Bedrifter som selger mat på nett, retter seg mot både privatpersoner og mot firmaer. Mange steder får du praktiske løsninger der leverandøren har satt sammen en pakke for deg. Matkasser er blitt veldig populære, og stadig flere familier har byttet ut den store ukeshandelen med en praktisk matkasse, som inneholder flere middager og oppskrifter for hele familien. Mange bedrifter benytter seg også av smarte pakker når de bestiller mat på nett. Er dere en fast gjeng som spiser lunsj sammen? Sørg for at lunsjrommet alltid inneholder det dere trenger med ukentlige leveringer av deres favorittvarer. Løsningene er enkle, valgene litt mer utfordrende. Finn de løsningene som passer best til deg og dine behov, enten det er på jobb eller hjemme.

Nettbutikker som spesialiserer seg på visse typer mat

Du vil finne mat på nett i alle varianter. Noen velger å spesialisere seg på visse typer mat. Hos Fiskebilen.no kan du f.eks. handle eksotisk villfisk fra norske båter. Fiskebilen leverer smakfulle fiskekaker av ulike arter, hval og annen sjømat rett hjem på døren din. Det finnes ingen gode unnskyldninger til ikke å spise fersk fisk, selv om du bor på Østlandet! Men fisk er ikke den eneste nisjen du vil finne. Det finnes nisjer som spesialiserer seg på økologisk mat, spekemat og gourmetmat. Pølsemannen.no gir deg deilige pølser og spekemat i alle varianter og smaker. Hos dem finner du også de perfekte matgavene til de voksne som «har alt», og en egen datokurv med varer som er litt billigere for de som ønsker det. Hos matbazaren.no finner du matvarene for deg som ønsker det lille ekstra. Her kan du bestille varer fra både Italia og Frankrike, og få dem levert hjem på døren din. Aldri har det vært så lett å overraske venner og familie med spennende og god mat! Handle mat på nett, og opplev forskjellen du også.

Nettbutikker med fullt sortiment

Nisjebutikker er bare en av retningene du finner når du leter etter mat på nett. Det finnes flere gode tilbydere, og leveringsstedene deres varierer. Noen har daglige leveringer, andre kjører ut noen ganger i uken. Du kan legge inn egne abonnementer, som sørger for at du får dine basisvarer hjem på døren hver uke. Noen har også gode løsninger med praktiske handlelister, der du kan lagre en eller flere handlelister som er tilpasset dine behov. Dermed kan du enkelt handle alt det du trenger med bare et klikk. Bestiller du mat på nett fra Kolonial.no, kan du la deg inspirere av fristende oppskrifter. Når finner en du vil teste ut selv, klikker du en gang for å legge ingrediensene du trenger i handlekurven din. Hos Matbox og Dagligvarer Direkte bestiller du enkelt det du trenger til det viktige møtet eller til de ansattes lunsj. Alle nettbutikkene har gode og oversiktlige hjemmesider som gjør det like enkelt, om ikke enklere, å handle som i din fysiske dagligvarebutikk.

Ferdige middagsløsninger

Mat rett hjem med mat på nett

Ferdige middagsløsninger har gjort store underverker for mange familier og kollektiv. Når tiden ikke strekker til, og energinivå og fantasi har tatt ferie, så er det godt å vite at en kan bestille mat på nett. Mange kjente og mindre kjente kokker og mat-entusiaster har kommet med smarte og raske middagsløsninger. Da kan du velge mellom ulike esker, som inneholder det du trenger for et valgt antall middager. Her er valgene flere, og det finnes matkasser for både små og store familier. Sammen med matkassene får du varierte, enkle og gode oppskrifter på middager som er sammensatt av dyktige kokker. Hos flere av leverandørene kan du velge mellom økologiske og sunnere alternativer. Mange har også gode intro-tilbud, slik at du selv kan teste og se om du liker løsningene. Er du singel, kan du bestille mat på nett fra Godtlevert.no. De har f.eks. en egen «singelkasse», slik at du ikke trenger å kaste mat. Hos Adams Matkasse finner du bl.a. løsninger som er allergivennlige.

Ferdiglaget mat som kan spises umiddelbart

Den mest kjente typen av mat på nett er kanskje den typiske «Take Away maten». Den har eksistert og vært populær i lange tider. Her er nordmenn ivrige på å bestille, enten vi har lyst på nystekte vårruller, kinamat eller pizza. Mat på nett fra leverandører som Peppes Pizza passer like godt til bursdagsfest som til vorspiel. Det er ikke uvanlig å se pizzabud levere til både kontorlokaler og bowlinghaller. Mens enkelte sverger til klassiske pizzarestauranter som Dolly Dimples, så er det andre som tyr til leverandører med et bredere sortiment. Pizza och Kina Expressen kan levere Take Away til hele familien. Ungdommene kan kose seg med sine pizzafavoritter, mens far kan få sin biff chop suey og mor kan nyte en deilig vegetarrett. Fordelen med denne typen matleveranser, er at du får maten innen en time, og da er den klar til å spises. Perfekt for late dager når sulten sniker seg innpå!

Mat på nett og fristende pizza

Mat på nett er et fenomen som er kommet for å bli, denne gang. Populariteten vokser stadig, og vi hører rett som det er om nye bedrifter som tilbyr gode løsninger. Å bestille maten din på nett kan gjøre hverdagen enklere. Planleggingen av ukens menyer kan foregå i ro og fred hjemme. Uansett om dere velger å gå for ferdige matkasser, eller om dere selv vil velge hvilke produkter dere skal handle, så er vi sikker på at dere vil bli positivt overrasket over de praktiske og enkle løsningene som finnes. Si nei takk til stressfulle handleturer, og handle det dere trenger i fred og ro på nett. Maten blir dessuten levert på døren, så dere trenger heller ikke å slite dere ut på tunge bæreposer og esker.