Adams Matkasse

Adams matkasse leverer gode og næringsrike råvarer hjem til døren din med oppskriftene klare til å tilberede dagens middag.

Bedriften ble stiftet i slutten av 2012 og har siden den gang skutt i været da matkasser har blitt så populært de siste årene.

Adam Bjerck

Adam Bjerck

Adam Bjerck står i spissen for bedriften og er matkreatør og landslagskokk. Sammen med Lasse Smedsvig, Harald Aalvik og Mats Wickmann som alle er matentusiaster startet de opp da de mente at det trengtes en ny leverandør med et nytt konsept dagligvarer på markedet.
Fra starten der de gjorde alt selv med pakking, leverandørmøter, handling og levering har de kommet en lang vei med fornøyde kunder over hele landet.
Ved hjelp av råvarer av god kvalitet, varierte menyer og en fantastisk kundeservice leverer Adams matkasse nå ut til tusenvis av familier hver eneste uke, rett på døren!
Firmaet oppstod med et ønske om og hjelpe folk ut av tidsklemma og få dem til å stresse ned. Samtidig skal de allikevel ha muligheten til å lage god og næringsrik mat til hele familien.
Adams matkasse planlegger menyene, samler sammen råvarene og legger ved sine egne komponerte oppskrifter. Alt du behøver og gjøre er å velge type abonnement som de kjører ut til deg og din familie.

Hvem og hva er Adams matkasse?

Adams Matkasse har leveranser i rundt regnet 80 % av Norge, dette sjekker du enkelt ved å legge inn ditt postnummer på hjemmesiden deres- om du bor innenfor et leveranseområde vil du få beskjed umiddelbart. Det er ingen bindingstid og du kan endre på din matkasse når du måtte ønske, endringene vil tre i kraft en uke etter du har gjort endringene på Min side som du har tilgang til.
Betaling kan foregå ved faktura eller visa/mastercard og trekkes 2 dager etter levering. Ved faktura blir en først kredittsjekket, samt der er fakturagebyr på 39 kr og 1 ukes betalingsfrist.

Adams matkasse

Adams matkasse

Adams matkasse har også gavekort som du kan gi bort til, etter verdien på gavekortet er oppbrukt vil abonnementet automatisk settes på pause.
Har man ikke gavekort og ikke er sikker på om dette er noe som passer for seg? Du kan fortsatt få teste ut matkassene og få en god rabatt på første leveringen. Ønsker man ikke fortsette abonnementet er det bare og gå inn på min side og stoppe ditt abonnement.
Leveringen foregår mandagene mellom 16 og 22.00, er du ikke hjemme i dette tidsrommet settes matkassen igjen ved døren og du får en melding om at kassen står og venter på deg.
Råvarene skal være at god kvalitet og det blir stadig reist rundt for å finne de gode leverandørene. I Adams matkasse jobber det både kokker, ernæringsfysiologer og innkjøpere som jobber for det samme målet om å levere mat de kan være stolte over. Dette vil si masse rene råvarer og minst mulig halvfabrikat Råvarene er sesongbasert og bruk av de norske råvarene blir utnyttet mest mulig, samtidig som det hentes inn råvarer fra utlandet når det behøves, kjøtt, fugl og fisk skal alltid være norskt i matkassene.
Deres største fordel fremfor alle andre matkasser i Norge er at de som eneste firma har noe som heter «Fri for kassen». Denne inneholder verken egg, melk, laktose eller gluten og er nøye planlagt for de som har allergi eller intoleranser mot dette. «Fri for» matkassen er også anbefalt av Norsk Cøliakiforening.

På nett finner du en liste over basisvarer det er lurt å ha, og det meste har man hjemme uansett. Man blir i forkant av leveransen informert om hva man trenger til neste leveranse. Eksempler på dette kan være; malt ingefær,malt muskatnøtt, eddik, soyasaus og honning.

De forskjellige alternativene til Adams matkasse:

Originalkassen tar ca 25-45 minutter og tilberede
Denne er for deg som har bedre tid og vil lage mat som er litt mer inspirerende og utfordrende.
Du kan velge mellom 3 og 5 middager til 2 eller 4 personer.

Barnekassen tar ca 25-45 minutter og tilberede
Denne er tilpasset barna i familien og er enkle retter med rene smaker som passer for både barna og de voksne.
Du kan velge mellom 3 og 5 middager til 4 eller 6 personer

Ekspresskassen tar ca 15-25 minutter og tilberede
Denne kassen er beregnet for deg som trenger middagsretter som går raskt og er enkle og tilberede samtidig som det smaker godt.
Du kan velge mellom 3 og 5 middager til 4 personer

Fri for kassen tar ca 35-50 minutter og tilberede
Denne er for deg som har allergier og intoleranser samtidig som resten av familien kan spise den så alle får samme maten. Den er uten både egg, laktose og gluten men inneholder like mye næring som de andre matkassene.
Du kan velge 5 middager til enten 2 eller 4 personer

Sunn og Lett kassen tar ca 35-50 minutter og tilberede
Denne passer både for deg som vil miste litt vekt og få i deg mer fiber, magrere kjøtt og grønnsaker som til resten av familien da den inneholder like mye næring men mindre kalorier.
Du kan velge mellom 3 og 5 middager til 4 personer
Fruktkassen er et ekstra tilbud som kan leveres ved siden av din middagsmeny og består av fersk og fristende frukt som er sesongbasert og med masse norske råvarer som skal hjelpe deg og familien din til å spise 5 om dagen. Sammen med kassen kommer et menyhefte med frukttips og oppskrifter på desserter som passer frukten i ukens kasse.

Hvordan får man råvarene levert på døren?
Selve bestillingen gjøres på nett, du velger først type matkasse og sjekker deretter om de leverer i ditt område eller ikke. Ønsker du heller å snakke med dem er de tilgjengelige på telefon 815 03 296 eller [email protected]
Så velges første leveransedato og om du vil ha hver eller annenhver uke med levering. Neste skritt er og legge inn navn, adresse, telefonnummer og kortinformasjon om du skal betale via ditt mastercard/visakort. Deretter er det bare å vente på valgt mandags leveranse for å lage god og næringsrik mat til hele familien.
Det beste med slike abonnement er at der er ingen bindingstid om du finner ut at dette allikevel ikke var noe for deg og din familie!