Matkomfort

Startside_-_Matkomfort___Matkomfort

Test Matkomfort og få kr 100,- i avslag på de fire første leveransene!

Eventyret Matkomfort fikk sin oppstart i Stockholm for syv år siden og ble raskt en suksess. De leverer nå matkasser til 2500 familier i Stockholm. Mannen bak Matkomfort, kokken Henrik Isaksson, har tatt med seg sitt unike matkassekonsept fra Stockholm og flyttet til Norge for å fryde også nordmenns ganer.

Da Henrik etablerte matkassen i Sverige, ønsket han å bidra til en nivåheving på middagsløsninger for alle typer husstander, også for dem som bor alene.

Han besluttet å satse på sauser, dressinger og gryter kombinert med topp råvarer. Sausene, altså det som virkelig tar tid, er laget fra bunnen av og tilberedt av profesjonelle kokker – slik at du bare trenger å tilberede råvarene.

Kjøp med 4×100 kr rabatt med rabattkode: Matkasseguiden.no

Matkomfort satser på lokalt produsert mat og lokal tilpasning av menyen så langt det går. Du skal ikke behøve å bruke mer enn 15-20 minutter på kjøkkenet for å ferdigstille en middag på restaurant-nivå med en av de flotte pakkene fra Matkomfort.

Henrik på Matkomfrt

Matkomfort – middagsløsning for både familier og singelhusstander

Alt du trenger å ha på kjøkkenet når du lager middag er salt og pepper og noe å steke i, resten av det du trenger til 4 middager befinner seg i kassen fra Matkomfort. Smakstilsetningene er naturlige og eksklusive for at du skal kunne servere en ordentlig kokkemiddag på kort tid. Foreløpig finnes menyen Premium hos Matkomfort. Her velger du mellom 1-6 porsjoner, alt etter om du bor alene eller antall familiemedlemmer.

Mange familier kjenner på tidsklemma, og det som er så synd, er at middagen ofte blir skadelidende.  Henrik er opptatt av at barna skal få mat som er fri for konserveringsmidler og tilsetningsstoffer. Med Matkomfort er det som om du skulle laget hele middagen selv fra bunnen av, men mye raskere og uten halvfabrikata.

image001

Det kan nesten ikke bli enklere å praktisere sunn hverdag midt i en travel uke.

Middagen er dagens viktigste måltid. I tillegg er den et samlingspunkt der hele familien, eller gode venner kan kose seg sammen. I en travel hverdag hvor alle drar hvert til sitt på ulike aktiviteter, er det viktigere enn noen gang å finne gode anledninger til å snakke med hverandre.

Premium er en middagsløsning for 4 dager, og mange velger å ta en eller to av middagene i helgen. Flere av sausene kan fryses ned og spares til en annen uke.

Foreløpig er dette kun et Oslo-tilbud, men det er slett ikke umulig at suksessen vil spre seg til andre byer og tettsteder på rekordtid. På nettstedet til Matkomfort finner du en prisliste på tilbudet Premium, der alle priser er inkludert mva og levering hjem til deg.

Tips: Dersom du bestiller Premium for 4 dager med 3 porsjoner, er det greit å vite at den tredje porsjonen kan deles på to små barn.

Kjøp med 4×100 kr rabatt med rabattkode: Matkasseguiden.no

Matkomfort gir deg de beste råvarene

Det er ikke lett å skaffe til veie alt det du finner i en matkasse fra Matkomfort på egen hånd. Det er heller ikke mange av oss som har tid til å lete frem de beste matvarene: de med minst sprøytemidler og kortreist mat.

Med en matkasse fra Matkomfort i huset kan du senke skuldrene, puste ut og vite at du har tatt det riktige valget for deg selv og resten av familien.

Et eksempel på en typisk Premium meny fra Matkomfort er italienske kjøttboller med tilbehør på mandag, torskefilet med spennede sideretter på tirsdag, nasi goreng med kyllingfilet på onsdag, samt chilibakt kotelett på torsdag.

Det morsomme er at mange av de smakfulle siderettene lages av ingredienser du kanskje aldri har prøvd eller kjenner til fra før. Våre kokker er opptatt av at smakene i et måltid skal utfylle hverandre. De setter opp søtt mot surt og salt og tenker hele tiden på å fornye seg i takt med tiden og impulser fra andre nasjoners matradisjoner. Derfor lærer du mye om matlaging og smakskombinasjoner underveis, som en ekstra bonus og inspirasjon.

Mannen bak Matkomfort er kokken Henrik Isaksson. Han ønsker nå å dele sine erfaringer innen kokkekunsten med nettopp deg. Derfor har han beveget seg inn på det norske matkasse-markedet med sitt konsept Matkomfort. Det satses på lokalt produsert mat og lokal tilpasning av menyen så langt det går. I tillegg er stadige forbedringer på innhold og oppskrifter av Matkomfort sine hovedmål. Men det aller viktigste kortet de holder i hånda er dette: Du skal ikke behøve å bruke mer enn 15-20 minutter på kjøkkenet for å klargjøre en ekte kokkemiddag. Det klarer du fint med en av de flotte pakkene fra Matkomfort.

Kjøp med 4×100 kr rabatt med rabattkode: Matkasseguiden.no