Dagligvarer Direkte

Med Dagligvarer Direkte så kan du unngå tidsklemma og få varene levert hjem til deg. De leverer til private og bedrifter i Oslo, og jobber mot å utvide sitt dekningsområde. Du betaler kun 100 kroner for frakt, og bestiller du for mer enn 700 kroner så får du gratis levering. Tidsklemma er noe mange av oss opplever hver eneste dag. Nå har Dagligvarer Direkte tatt bort en av de største tidstyvene for oss. Dette er nemlig en matbutikk på nett, som leverer maten rett hjem til deg etter at du har lagt inn din bestilling. Utvalget av varer er stort, og du finner alt det du trenger samlet på ett sted. Å handle matvarer på nett gir deg mer tid til hyggeligere ting, som samvær med familie og venner. Samtidig sparer det kroppen din for både stress og tunge løft.

Som kunde hos Dagligvarer Direkte kan du sette deg ned foran dataskjermen og trykke hjem de varene du trenger for helgen, eller for hele uken. Er du en av de som lager en meny for hele uken? Da kan du handle inn alle ingrediensene du trenger med en gang, nesten uten å løfte en finger. Skulle du være av den typen som aldri klarer å planlegge mat langt frem, så kan du legge inn dine bestillinger så ofte som du vil. Det kan likevel være lurt å planlegge litt, da de leverer varene hjem til deg uten kostnad ved større bestillinger. Du får varene levert innen en times tid på alle dager bortsett fra søndag. Ikke bare får du det du trenger, men det leveres kjapt og uten at du må stå i kø noe sted.

Dagligvarer Direkte – Mat og oppskrifter

Dagligvarer Direkte har et stort sortiment med ulike dagligvarer fra kjente leverandører. Utvalget kan variere litt etter hvert som de ser behovene til kundene. Her kan du finne alt det du finner hos en fysisk matbutikk, slik som melk og brød, middagsretter, tilbehør, hygieneartikler, pålegg og mye mer. Du finner med andre ord alt det du trenger for å lage middager, festmåltider og ingrediensene til favorittkaken. Lørdagskvelden er sikret med snacks og sjokolade. Har du småbarn i familien, kan du klikke hjem barnemat, bleier og våtservietter. Dagligvarer Direkte har også tenkt på de som er opptatt av økologi og har sørget for et stort utvalg av økologiske matvarer. Takket være bruken av for eksempel spesialcontainere når varene skal leveres til deg eller bedriften din, kan du trygt bestille både frysevarer og meieriprodukter. Alle dine varer leveres problemfritt rett hjem til din dør. Det eneste du må gjøre er å sette varene på plass i hyller og kjøleskap.

Dagligvarer Direkte er stedet der du kan fylle opp skuffer, kjøleskap og fryser uten å gå ut av døren. Nå er det slutt på tiden da du måtte ta med deg slitne og sultne barn på en lang handletur for å finne dagens middag. Har du en kropp som på grunn av alder eller sykdom ikke lenger er så glad i tunge løft, trenger du ikke lenger frykte ukens innkjøp. Hos Dagligvarer Direkte kan du kjøpe tunge matvarer som brus, melk og vaskemidler, store varer som toalettpapir og alt imellom. Indisk middag eller norske kjøttkaker, pannekaker eller saftig sjokolade kake, ingrediensene finnes her. Ingen irriterende trilling opp og ned hylleradene for å finne det du leter etter. Alt er tilgjengelig med noen få tastetrykk.

Dagligvarer Direkte leverer dagligvarer til deg

Kjøpsprosessen

Hos Dagligvarer Direkte er alt lagt opp slik at det skal være enkelt og tidsbesparende. Du finner fram til varene dine ved hjelp av praktiske kategorier og søkefunksjoner (dersom det er nødvendig), og klikker varene opp i din handlekurv. Når du er ferdig, legger du inn ønsket leveringstid for dine varer. Siden har en fin oversikt over leveringstidspunkter. Generelt har de en margin på en time og ingen levering på søndager. Når du har lagt inn din bestilling og ønsket tidspunkt for leveranse, bekrefter og betaler du. Deretter leverer Dagligvarer Direkte varene dine hjem til deg. Den tiden du har spart, kan du bruke til å lage deilig mat, gå på trening samt nyte en koselig stund med familien din.

Dagligvarer Direkte leverer også til bedrifter. Disse kan få matvarer til små og større kantiner samt flotte fruktkurver levert på døren. Fruktkurvene kommer i ulike størrelser, slik at dere kan finne den som passer best til antall ansatte hos dere. Her er det åpent for månedsbetalinger via faktura. Den nettbaserte matbutikken er miljøvennlig, og her kan du levere tilbake både brusflasker og andre returvarer slik som lyspærer og batterier. Enda en grunn mindre til å gå i den fysiske butikken. Og ikke minst enda en ting som gjør det mye lettere å være miljøvennlig. Å få utført slike gjøremål på ett og samme sted er med på å fjerne daglig stress, frustrasjon og dårlig samvittighet.

Hjemmesiden

Dagligvarer Direkte har en fin og tydelig hjemmeside. Her er matvarene delt inn i kategorier og de har også søkefunksjon, slik at det blir lett for deg å finne frem til de produktene du ønsker å kjøpe. Priser er oppgitt i både stykkpris og kilopris, slik at det er lett å se hva du betaler for varen. For deg som er opptatt av hva maten du kjøper inneholder, er også dette tatt med for alle produktene. Dermed kan du enkelt bli kjent med nye varer. Siden har også en egen kategori for varer som er på salg. Det er vel verdt å ta en titt her, da denne stadig oppdateres med nye tilbud.

Dagligvarer Direkte har også andre flotte funksjoner på siden sin. I kategorien favoritter vil du, etter å ha blitt kunde, finne en flott oversikt over nettopp dine favoritter. Dette er en grei måte å få oversikt over hva en handler mest av. Lurer du på om de leverer hjem til ditt bosted, kan du finne ut av det også ved å legge inn ditt postnummer.

Bedriften

Dagligvarer Direkte startet opp i 2012 med en klar filosofi om å gjøre livet enklere for folk. Det er mange grunner til at det å handle i en fysisk butikk kan være en stressfull opplevelse. Noen av oss har problemer med tunge løft, som sliter på kroppen og av den grunn gruer vi oss til å få handlet inn. Ikke alle har noen de kan be om hjelp. For andre er dagene fulle av gjøremål og butikkbesøk er nok en ting som skal presses inn. Uansett grunn, har disse kommet opp med løsningen. Her kan du handle hjemme fra egen stue og få alt direkte levert.

Dagligvarer Direkte holder prisene sine lave, fordi de ikke har fordyrende mellomledd slik som store lagerbygninger. Det er enkelt og lettvint. Dette er en måte å handle på som passer for alle, enten du er singel, bor i kollektiv, med familien eller vil glede dine ansatte med deilig mat og fruktkurver. Bedriften gjør livet enklere for folk flest og tilbyr en rask løsning på noe som vanligvis tar ganske mye tid. Gjør livet ditt litt enklere du også og gjør unna dagligvarehandelen på nett. Tiden du har til overs kan du bruke til hva du vil, som for eksempel neste ukes handleliste!